koniec liceum : D. Strona: 3

Dodano: 2008-05-13 22:03

Ja mam w pt chemie i w pon ustny poslki[bleeeeeeee;/]
... Dakota nie przejmuj sie:))nie jestes sama:)) ja moze nie panikuje, bo szkola, do ktorej chodzilam nauczyla mnie jak sie nie przejmowac [bo tak dostawalam w tylek przez te 3 lata, ze juz nic nie jest w stanie mnie zaskoczyc;/] ale za to az wrecz dziwnie nie przejmuje sie ta matura... wiec nie wiem czy to do konca takie dobre:D w sumie to pisemne jak do tej pory mi kiepsko poszly... nawet bardzo... wiec chyba za rok bede poprawiac...

Dodano: 2008-05-13 22:22

chemia bedzie zajebista:D. haha już to widze. 31% :D

Dodano: 2008-05-13 22:33

Ehhh nawet nie mow bo tak przesledzilam odp z bio [choc nie powinnam sie nimi sugerowac] i dawalam duzo niepelnych odp... i nie wiem czy mi zalicza;/ poza tym kur** mam duzo zle... a co najgorsza mialam dobrze i zamienilam na zle!
A chemia... mam nadzieje, ze nie bedzie taka zla.. choc w tym roku matury R sa przerabane... pfffff jak nie teraz to za rok... sie bede przejmowac

Dodano: 2008-05-14 08:37

Chemię to mi dali tak dla jaj w gim zdawać (znaczy, na lekcji pisałam) - dało radę zdać z przysłowiowym paluszkiem w dupsku! Dacie radę Puchatki(: A właśnie dlatego nie chcę patzreć do odpowiedzi i zaglądać do książek - żeby nie dołować się bardziej. Na razie jest dobrze i tyle 8) a w ogóle słyszałam, że wiedza książkowa na niewiele się przydała na biologii... kumpel mówił mi, że na WOSie też nie za bardzo... no i nie zrobili nam dobrze... :roll:

Dodano: 2008-05-14 09:13

Dokladnie... IMO ta biologia w ogole nie sprawdzala wiedzy z ksiazek... moze zrobili nam test na inteligencje[?]
jak to kazdy mowi... szczescie jest najwzaniejsze... i to prawda... jak widac...
hehe cieszmy sie, ze juz blizej konca :D

Dodano: 2008-05-14 15:37

Efq podziwiam za beztroske :) Tez tak bym chciala zatem szczerze zazdroszcze.
I wiecie co? Mi sie w ogole wydaje, ze wiedza z podrecznikow na tych maturach nigdy nie byla wystarczajaca. Trzeba miec szczescie i umiec kombinowac. Cala filozofia.

Dodano: 2008-05-14 16:13

Wlasnie... wiazac jedno z drugim, kojarzyc... a u mnie ciezko z tym...;/ matko coz za niewypal ze mnie
ale w sumie czego tu zazdroscic... ja sie w pewnym stopniu chyba poddalam... podswiadomie... bo tak to niby wlcze o swoje... ale chyba bez przekonania...

Dodano: 2008-05-14 16:55

To szczęście i kombinowanie to chyba tylko w sprawie ściąg i jakby tu je podejrzeć;]

Dodano: 2008-05-14 19:44

Taaaak... co jak co... ale na chemie juz robie sciagi:) a sciagniecie akurat nie jest czyms trudnym:)

Dodano: 2008-05-14 20:22

mangany i chromowce:D

Dodano: 2008-05-15 11:33

A co zamierzają tegoroczni maturzyści robić jak już będzie po wszystkim? Wszak tyle wakacji ma się tylko raz w życiu :)

I jakie plany na po wakacjach?

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2008-05-15 11:42

Hej, Piękna(: Ja zamierzam najpierw wypocząć z mym Kochaniem, znaczy się lepszą połówką, później chwila pracy, rekrutacja (ha! niech żyją studia :twisted: ), CASTLE PARTY!!! a później bozia czy nie bozia jedna wie... :wink:

Dodano: 2008-05-15 12:02

Ja mam juz zaplanowane pare wyjazdow np nad morze [raj rowerowy:)] mniam^^, wypad po maturach do osrodka wypoczynkowego, BA oczywiscie! ]:-> juz sie nie moge doczekac^^ i wieeeele wiele innych wyjazdow... na koncerty i nie tylko:) a miedzy tym wszystkim wczesniej wspomniana rekrutacja i praca... :)

Dodano: 2008-05-16 12:41

najpierw sie porządnie napierdo.e a co potem to bede myślał jak wytrzeźwieje. ale pewnie prawko i jakaś robota. no i góry ^^.
aaa i btw, dziś skończyłem :)

Dodano: 2008-05-16 17:26

Ja mam na szczescie prawko juz dawno za soba:)
i jak poszla chemia? Jak dla mnie nie byla zla... na bank lepsza od biologii ogolnie pozytywnie:)

Dodano: 2008-05-16 17:53

no nie była zła. ale mi tam biola lepiej poszła, zdecydowanie

Dodano: 2008-05-17 11:35

jeszcze tylko ustne w poniedziałek i środę i koniec, wentylkiem do góry leżeć będę i będzie git. teraz ledwo chodzę... tak się bawi KOR-TO-WO!!! niech żyją olsztyńskie juwenalia i zupka chińska o godzinie 2.30...(:

Dodano: 2008-05-17 11:52

o no gliwickie juwenalia też fajne. uhuhuh

Dodano: 2008-05-17 13:07

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Hello wszystkim ... mi został jeszcze tylko angielski ustny, a potem już tylko wakacje :)
...
Ogólnie na jakiś dłuższy wypoczynek się nie wybieram, bo niestety Orkon koliduje z CP a nad morzem jest nudno ... ewentualnie zastanawiam się nad łuższą wędrówką po górach :)

A co do polskiego, angielskiego i matematyki pisemnych jestem usatysfakcjonowana

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-05-17 13:31

Harry napisał(a):
o no gliwickie juwenalia też fajne. uhuhuh

heh, ale zapewne nie ściagają aż 40 tys. osób z całego kraju... :twisted:

Dodano: 2008-05-17 17:37

Ja gdzies slyszalam, ze Olsztyn to najlepsze miasteczko w Europie dla studentow. A same Juwenalia wlasnie tam sa najciekawsze. Ale osobiscie nie mialam jeszcze okazji tego sprawdzic :?

Dodano: 2008-05-18 14:31

Narea napisał(a):
Hej, Piękna(: Ja zamierzam najpierw wypocząć z mym Kochaniem, znaczy się lepszą połówką, później chwila pracy, rekrutacja (ha! niech żyją studia :twisted: ), CASTLE PARTY!!! a później bozia czy nie bozia jedna wie... :wink:

A na jakie studia i dokąd się wybierasz? :>

Dodano: 2008-05-18 17:23

Oczywiście Poznań :D filologia fińska (NAJWAŻNIEJSZE!!! :D ) bądź norweska bądź kulturoznastwo - musi być zabezpieczenie :wink:
A Kortowo olsztyńskie JEST najlepsze :twisted:

Dodano: 2008-05-18 18:02

Ooo, super! Widzę, że mamy podobne zainteresowania :)

Też składałam na filologię fińską - wiąże się z tym dość przykra historia, bo matura poszła mi na tyle dobrze, że byłam pewna na 100%, że się dostanę, po czym PO rekrutacji i wynikach okazało się, że na stronce była mylna informacja o sposobie punktowania jednego z przedmiotów i przez to się nie dostałam (gdybym wiedziała wcześniej to zmieniłabym w deklaracji maturalnej co trzeba . Cóż, ogólnie nie wyszło mi to na złe a obecnie zastanawiam się nad rozpoczęciem drugiego kierunku :) Życzę więc powodzenia i trzymam kciuki! :D

A kulturoznawstwo to mój wydział jak coś I też słyszałam, że Kortowo rządzi, moja kuzynka studiuje w Olsztynie

Dodano: 2008-05-19 08:47

Kirie napisał(a):
Ooo, super! Widzę, że mamy podobne zainteresowania :)

Też składałam na filologię fińską - wiąże się z tym dość przykra historia, bo matura poszła mi na tyle dobrze, że byłam pewna na 100%, że się dostanę, po czym PO rekrutacji i wynikach okazało się, że na stronce była mylna informacja o sposobie punktowania jednego z przedmiotów i przez to się nie dostałam (gdybym wiedziała wcześniej to zmieniłabym w deklaracji maturalnej co trzeba . Cóż, ogólnie nie wyszło mi to na złe a obecnie zastanawiam się nad rozpoczęciem drugiego kierunku :) Życzę więc powodzenia i trzymam kciuki! :D

A kulturoznawstwo to mój wydział jak coś I też słyszałam, że Kortowo rządzi, moja kuzynka studiuje w Olsztynie

no świetnie! :D jeszcze mam koleżankę, któpra będzie skladać papierzyska, z taką ekppą będzie się działo :lol: ale na drodze stoi mi niestety kilka przeszkód - WYNIKI MATURY:cry:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło